Karitatív tréning 2014 Tiszagyenda

3 nap fúrás-faragás, 30 lelkes Fundamentás munkatárs, közel 140 négyzetméternyi fejújítandó terület, több száz liter festék, óriási felfordulás, elképesztő lelkesedés és meghatódott helyi lakosok. Talán így lehetne néhány sorban összefoglalni a Karitatív csapatunk legújabb akcióját Tiszagyendán.

Harminc kollégánk közel 72 óra leforgása alatt minden tudásukat és lelkesedésüket bevetve teljesen újjávarázsolt egy romos, rossz állapotú épületet Tiszagyendán.

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány és a karitatív tréning csapata 2014-ben a beérkezett pályázatok közül a Tiszagyendai Otthont választotta ki a felújításra. A szociális Intézmény, amely helyi idős emberek foglalkoztató központjaként működik, nagyon rossz állapotban volt, a település önkormányzatának pedig nem volt elegendő forrása az épület felújítására.

Ezúton is köszönjük a tréningen részt vett kollégáknak a példamutató elszántságot és kitartást! Kezeik munkája nyomán a tiszagyendai rászoruló idős emberek azóta egy megszépült, megújult környezetben tölthetik mindennapjaikat.

SAJTÓSZOBA