Szociális pályázataink

Pályázati felhívás szociálisan rászorult gyermekek életkörülményeik javítására

A benyújtási határidő lejárt, a hiánypótlások miatt a szükséges dokumentumok azonban elérhetőek alább.

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány pályázatot hirdet hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló vagy a szociális rászorultság mellett egészségi állapot szempontjából megváltozott helyzetű, illetve saját erejükből öngondoskodásra nem képes, 18. életévüket be nem töltött gyermekek életkörülményei javításának támogatására.

A pályázatban szereplő program átfogó célja azon kiskorúak életkörülményeinek javítása, akik halmozottan hátrányos helyzetüknél fogva erre rászorulnak.
A fenti céllal összhangban többek közt az alábbiak esetek képezhetik alapját a támogatás nyújtásának:

• egészség-megőrzési, betegség-megelőzési támogatás, gyógyászati segédeszközök, kiegészítő ellátás
  • alapvető életszükségletek/körülmények
  • az egészségi állapottal kapcsolatban felmerülő költségtérítés

A részletes pályázati kiírást és a pályázáshoz szükséges dokumentumokat itt találja:

Pályázati felhívás szociálisan rászorultak életkörülményeik javítására

Támogatási kérelem nyomtatvány

Adatkezelési nyilatkozat egyéni támogatáshoz

FONTOS! A pályázat csak abban az esetben alkalmas az elbírálásra, ha minden szükséges iratot becsatolnak hozzá!

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. december 7.

Egyéni támogatási kérelmek

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány elsődleges célja a szociálisan rászorult, hátrányos helyzetű, illetve saját erejükből öngondoskodásra nem képes egyének, elsősorban gyermekek és családjuk szociális támogatása.

Egyéni támogatási kérelmeket az alábbi nyomtatványok kíséretében várjuk az alapitvany@fundamenta.hu vagy postai úton, az alapítvány levelezési címére megküldve.

Adatkezelési nyilatkozat kiskorú támogatott esetén (pdf)

Adatkezelési nyilatkozat nagykorú támogatott esetén (pdf)

Nyomtatvány egyéni támogatáshoz (xls)

SAJTÓSZOBA

Pályázati felhívás

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány pályázatot hirdet

hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló vagy a szociális rászorultság mellett egészségi állapot szempontjából megváltozott helyzetű, illetve saját erejükből öngondoskodásra nem képes, 18. életévüket be nem töltött gyermekek életkörülményei javításának támogatására.

A részletes pályázati kiírás és a jelentkezési feltételek az aktuális pályázatok menüpont alatt találhatók.

A pályázatokat 2018. december 7-ig várjuk.