Szociális pályázataink

"Álom születik" - Pályázati felhívás szociálisan rászoruló gyermekek életkörülményeinek javítására

A BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ LEJÁRT, KÖSZÖNJÜK A MEGKÜLDÖTT PÁLYÁZATOKAT. ELBÍRÁLÁSUKIG SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK!

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány "Álom születik" címmel pályázatot hirdet hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló vagy a szociális rászorultság mellett egészségi állapot szempontjából megváltozott helyzetű, illetve saját erejükből öngondoskodásra nem képes, 18. életévüket be nem töltött gyermekek életkörülményei javításának támogatására.

A pályázatban szereplő program kiemelt célja azon kiskorúak életkörülményeinek javítása, akik halmozottan hátrányos helyzetüknél fogva erre rászorulnak.

A fenti céllal összhangban többek közt az alábbiak esetek képezhetik alapját a támogatás nyújtásának:

• egészség-megőrzési, betegség-megelőzési támogatás, gyógyászati segédeszközök beszerzése, kiegészítő ellátás
  • alapvető életszükségletek/körülmények javítása
  • az egészségi állapottal kapcsolatban felmerülő költségtérítés

A részletes pályázati kiírást és a pályázaton való részvételhez szükséges dokumentumokat itt találja:

Pályázati felhívás szociálisan rászorultak életkörülményeik javítására

Támogatási kérelem nyomtatvány

Adatkezelési nyilatkozat egyéni támogatáshoz

FONTOS! A pályázat csak abban az esetben alkalmas az elbírálásra, ha minden szükséges iratot becsatolnak hozzá!

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 30.

Egyéni támogatási kérelmek

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló, mélyszegénységben élő családok és gyermekeik számára nyújt támogatást.

Az egyéni támogatási kérelmeket az alábbi nyomtatványok kíséretében várjuk az alapitvany@fundamenta.hu e-mail címre vagy postai úton az alapítvány címére  (1123 Budapest, Alkotás u. 55-61.).

Adatkezelési nyilatkozat kiskorú támogatott esetén (pdf)

Adatkezelési nyilatkozat nagykorú támogatott esetén (pdf)

Nyomtatvány egyéni támogatáshoz (xls)