HOGYAN RENDELKEZHETSZ ADÓD 1% - áról?

Adószámunk: 18396962-1-43

ONLINE – ÜGYFÉLKAPUVAL

1. Lépj be ITT az eSZJA oldalára
  2. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót
  3. A Keresőbe írd be: „Fundamenta Gondoskodás Alapítvány”
  4. Egy kattintással küld be felajánlásod

ONLINE – ÜGYFÉLKAPU NÉLKÜL

1. Töltsd ki az online rendelkező nyilatkozatot ITT.

NÉV: Fundamenta Gondoskodás Alapítvány

ADÓSZÁM: 18396962-1-43

2. Nyomtasd ki, írd alá

3. Postázd el a nyilatkozatod a lakcímed szerinti NAV fiókhoz (borítékra írd rá a neved, címed és adóazonosító jeled).

A nyilatkozatot itt is eléred:

Ajánljuk fel adónk 1 % - át a rászorulóknak!

Ha sokan adunk, abból alapítványunk segítségével igazi csodák születhetnek, nehéz körülmények között élő kisgyermekek álmai válhatnak valóra!

Miért éppen a Fundamenta Gondoskodás Alapítványt támogassam 1% - ommal?

Azt már biztos régóta tudod, hogy a Fundamenta az otthonteremtés szakértője. De azt talán még nem tudod, hogy a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány sok esetben szintén otthont teremt. Azoknak segít, akiknek igazán szükségük van rá, akik önerőből nem tudják ezt megtenni – a leginkább rászorulóknak nyújt támaszt. Az alapítvány azokat a családokat támogatja, akik sokszor gyermekük betegsége miatt kerülnek olyan nehéz helyzetbe, hogy nincs tartalékuk egy felújításra, korszerűsítésre, steril szoba kialakításra, vagy a legrosszabb helyzetben: életveszély elhárítására. Gondolj rájuk, amikor nyilatkoznod kell adód 1%-áról! Ha segítesz, idén még több rászoruló családot támogathatunk!  Velünk biztos lehetsz abban, hogy segítséged azokhoz jut el, akik arra a legjobban rászorulnak.

Olvasd el legfrissebb híreinket!

GA_támogatói_ünnepség_beszámoló_honlap_hírek

Támogatóinkat köszöntöttük

A Fundamenta Gondoskodás Alapítvány ünnepélyes keretek között köszönte meg támogatóinak egész éves, önzetlen segítségüket. Alapítványunk legfőbb törekvése, hogy minél több hátrányos helyzetű, beteg gyermeket nevelő családon segítsen. Rendkívül büszkék vagyunk támogatóinkra. Csatlakozz hozzánk Te is, legyél Te is rendszeres támogatónk

Eddigi eredményeinkről itt tájékozódhatsz!

Meddig kell leadnom a rendelkező nyilatkozatomat?

Vállalkozóként már februárban le kell adnod a bevallásod, de adód 1%-áról május 20-ig rendelkezhetsz!

Magánszemélyként minden évben március 15-ig a NAV elkészíti adóbevallásod tervezetét. Ekkortól jóváhagyhatod adóbevallásod és adód 1%-áról is rendelkezhetsz Ügyfélkapudon keresztül.

Az SZJA-bevallás beérkezésének határideje: május 20.