Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány , mint adatkezelő által az alapitvany.fundamenta.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Simplepay bankkártyás fizetési felület (OTP Mobil Kft.), mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
  • vezetéknév
  • keresztnév
  • e-mail
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban tekinthető meg.

Ismétlődő bankkártyás fizetés

Továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez, a nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően az alapitvany.fundamenta.hu-n kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.