Hírek

„Wir lassen Träume wahr werden“

„Ein Traum wird geboren“ – Unterstützung hilfsbedürftiger Familien. Im Rahmen des Programmes zur Unterstützung bedürftiger Kinder unter 18 Jahren, das 2018 bereits zum vierten Mal stattfand, wurden bisher 50 in tiefer Armut lebende Familien meist mit pflegebedürftigen Kindern ausgewählt und mit über 10 Millionen Forint unterstützt.

A nyári szünetben megszépült az óbudai gyermekotthon

2019 júliusában álltunk neki az Óbudai Szent Miklós Óvoda, Általános Iskola, Kollégium és Gyermekotthon felújításának. Az intézményben állami gondozott, nevelési zavarokkal küzdő, illetve autista gyermekek élnek és tanulnak. Mivel minél kevésbé szerettük volna megzavarni az otthon életét, a szokásos, 3-4 hónapos felkészülési időt 3-4 hétre kellett összesűrítenünk, hogy a felújítást be tudjuk fejezni a nyári táborozás idején.

Kívül-belül újjászületett a piliscsévi óvoda

A Piliscsévi Aranykapu Óvoda és Bölcsőde Piliscsév község egyetlen ilyen intézménye, ahol jelenleg is 66 óvodás és 12 bölcsődés kisgyermek nevelését látják el. 

Gondoskodjunk KÖZÖSEN!

A tavasz a megújulással, a változással párosul elképzeléseinkben. Vannak azonban olyan dolgok, amelyek állandóak, ilyen a Fundamenta életében a gondoskodás szerepe. Ha Ön is támogatná törekvéseinket, és nem tudja, kit kedvezményezzen adója 1%-ával, válasszon minket.