Iskolafelújítás – Iregszemcse, 2019

A Tolna megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény óvodája, általános iskolája, szakiskolája, készségfejlesztő iskolája és kollégiuma a kerítés festéséhez és az épületeket körülvevő terület felújításához kérte az alapítvány segítségét.

A Tamási közelében elterülő Iregszemcse természetvédelmi területén sajátos nevelésű igényű és sérült gyermekek oktatását és fejlesztését látják el. Az intézmény szűkös forrásai nem voltak elegendőek a kerítés festéséhez, illetve az egyes épületeket körülvevő területek karbantartásához/felújításához szükséges alapanyagok megvásárlásához.

Lelkes önkéntes csapatunk reggel 8-tól este 8 óráig dolgozott, és az eredmények magukért beszélnek. A 12 órába belefért a kerítés és a korlát lealapozása és festése, valamint a játszótér felújítása is. Önkénteseink munkája nyomán az ugróiskola élénk, zöld, piros, kék és sárga színekben pompázó ugróhellyé változott, középen egy vidám napocskával. A munka elvégzéséhez szükséges alapanyagokat alapítványunk biztosította.

Tags: No tags